Skip to content
Politică

Contractele Loteriei Române, verificate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Contractele Loteriei Române, luate la puricat. Verificarea se face după ce, printr-o ordonanţă de urgenţă, compania a trecut din subordinea Ministerului Finanţelor Publice în cea a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. De contractele Loteriei s-a arătat interesată şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Procurorii îi bănuiesc de corupţie pe foştii şefi ai companiei.

Toate contractele Loteriei Romane vor fi verificate, a anuntat sefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, dupa ce compania a intrat, joi, in coordonarea acestei institutii.

„Cu siguranta ce va pot asigura e ca le vom reanaliza, vom analiza toate contractele existente si vom lua toate masurile legale. Probabil ca mai exista contracte care nu sunt poate atat de avantajoase unei institutii, unei societati comerciale si in sensul asta si cu siguranta le vom analiza si vom solicita modificarea lor”, arata Cristinela Odeta Nestor, presedintele Oficiului pentru Jocuri de Noroc.

Ordonanta prin care Loteria Romana a trecut din subordinea Ministerului de Finante in cea a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc a fost publicata, joi, in Monitorul Oficial, scrie ziare.com.

Astfel, Oficiul devine singura institutie din Romania care va coordona jocurile de noroc, iar aceasta va trece in subordinea directa a premierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *