Skip to content
Alba Politică

Controale la Primăria Ciugud, considerată cea mai bogată comună din România

adevarul.ro

Camera de Conturi Alba a fost în control la Primăria Ciugud pentru a verifica modul în care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerată cea mai bogată comună din România, localitatea dezvoltându-se prin accesarea de fonduri europene.

Acţiunea de control a fost desfăşurată în perioada 2 aprilie – 15 mai 2018 şi a vizat „controlul legalităţii contractării sau garantării, precum şi a utilizării şi rambursării finanţărilor rambursabile la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale”.

Primăria a făcut publice concluziile acestui raport, în care se constată zero abateri: „Nu au fost constatate abateri de la legalitate şi regularitate – 0 (zero) prejudicii, 0 (zero) abateri financir-contabile” în gestiunea primăriei. Acţiunea de control a fost desfăşurată în perioada 2 aprilie – 15 mai 2018 şi a vizat ”controlul legalităţii contractării sau garantării, precum şi a utilizării şi rambursării finanţărilor rambursabile la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale”, scrie adevarul.

Comuna Ciugud e formată din şase sate. Cinci dintre ele sunt aşezate pe malul stâng al râului Mureş, iar satul Hapria este deja pe podişul Secaşelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *