Skip to content
Politică

Controlul ANAF de la Rise Project încinge spiritele. Gelu Diaconu îl taxează pe Dragnea: E cusută cu ață albă! EXCLUSIV

jurnalul.ro

Sediul Rise Project, publicație care a scos la iveală în ultimele luni mai multe anchete care vizează afacerile regizate de Liviu Dragnea și acoliții săi, a fost ținta unui control inopinat al Inspecției Antifraudă din ANAF, potrivit unei postări de pe Facebook a jurnaliștilor de investigații.

”Tocmai am fost vizitați la redacție de inspecția Antifraudă de la ANAF, control inopinat.

Florin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea.

Publicăm curând articolul „Serviciul lor secret”.
#badtiming”, se arată pe pagina de Facebook a Rise Project.

Menționăm că postarea jurnaliștilor a avut rapid un ecou în rândul internauților, strângând peste 5.000 de aprecieri și aproape 3.000 de distribuiri, în nici măcar o oră.

Conducerea publicației nu are nici cea mai mica îndoială că în spatele acestei acțiuni se ascunde umbra lui Dragnea.

Pe de altă parte, contactat de redacția PSNEWS.RO, Gelu Diaconu, fost președinte ANAF în perioada guvernării Ponta, crede că Dragnea a început să se comporte într-un mod care trădează disperare.

„Este total neinspirat. E cusută cu ață albă. Pentru a vă clarifica mai îndeaproape asupra acestei inițiative antifraudă contactați-l , vă rog, pe domnul Dragnea”, comentează fostul șef al Fiscului, într-o declarație pentru PSNews.ro.

Redacția PSNEWS.RO a încercat să ia legătura și cu conducerea ANAF, pentru a lămuri situația, însă, aceasta nu a putut fi contactată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *