Skip to content
Politică

Controverse în PSD. Negoiță: Suspendarea ar însemna să intrăm într-o aventură

gsp.ro

Decizia Curții Constituționale a României cu privire la revocarea șefei Direcției Naționale Anticorupție (DNA) aduce și neînțelegeri în Partidul Social Democrat.

Întrebat despre o posibilă revocare a președintelui Iohannis, în cazul în care acesta nu acceptă hotărârea luată de CCR, vicepreședintele PSD a afirmat că ar însemna pentru România să intrăm într-o aventură. În plus, Robert Negoiță a subliniat: ”Consider că ar fi imprudent și nu ar trebui să facem treaba asta”. 

Pe de altă parte, preşedintele organizaţiei PSD Vaslui nu îi împărtășește opiniile vicelui social-democrat. Dumitru Buzatu a declarat că, în cazul în care şeful statului nu respectă ordinea constituţională, singura cale de urmat este suspendarea președintelui, conform Hotnews.ro.

„Eu cred că nu e vorba de părerea PSD, dacă preşedintele unei ţări, în speţă România, nu respectă Constituţia trebuie să fie o opinie unanimă a cetăţenilor că trebuie suspendat şi demis un asemenea preşedinte. Eu sunt unul dintre susţinătorii acestei idei”, a afirmat Buzatu.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a evitat să comenteze subiectul suspendării. ”Azi discutăm despre miting”, a declarat acesta sec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *