Skip to content
Externe

Contul de Twitter al Ambasadei Rusiei în România a fost suspendat

Twitter a suspendat contul ambasadei Rusiei în România și, în mesajul care apare acum când este accesat profilul respectiv, a precizat că ia astfel de decizii în cazul celor care încalcă regulile platformei.

Contul de Twitter al Ambasadei Rusiei în România a fost suspendat

Scopul Twitter este acela de a sluji conversația publică. Violența, hărțuirea și alte tipuri similare de comportament descurajează oamenii din a se mai exprima, iar în ultimă instanță diminuează valoarea conversației publice globale. Regulile nostru sunt să ne asigurăm că toți oamenii pot participa la conversația publică în mod liber și sigur”, susține platforma în regulamentul de funcționare.

Decizia de a suspenda contul misiunii diplomatice vine în contextul în războiului din Ucraina, țară care se confruntă cu agresiunea armată a Federației Ruse. Ofensiva rusă a ajuns în a 19-a zi, timp în care Moscova a devenit tot mai izolată pe scena internațională pe fondul sancțiunilor cu care i-a răspuns Occidentul, scrie b1.ro.

Războiul a produs o adevărată catastrofă umanitară în Ucraina. Peste 2,5 milioane de ucraineni – majoritatea femei și copii – și-au părăsit țara de la startul invaziei, arată datele ONU, potrivit CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *