Copaci doborâţi de vânt şi stâlpi de electricitate avariaţi, în judeţul Brăila/ Drumarii intervin pentru deszăpezire

Sursă fotografie: Facebook / Infotrafic

Mai mulţi copaci au fost doborâţi, sâmbătă, de vântul puternic, în judeţul Brăila, inclusiv pe maşini, fiind semnalate avarii şi la stâlpi de electricitate. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire, în condiţiile în care în judeţ ninge de mai multe ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonelul Ştefan Stoian, în judeţ ninge de mai multe ore, fiind nevoie de intervenţia mai multor utilaje de deszăpezire, îndeosebi pe drumuri judeţene unde vântul puternic viscoleşte zăpada. Tot din cauza vântului, un copac a fost smuls din rădăcină şi s-a prăbuşit peste 4 maşini parcate, în municipiul Brăila. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube însemnate.

Tot în Brăila, un autoturism a rămas împotmolit în zona localităţii Gulianca, în timp ce pe DN 22, la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu, un copac a căzut pe carosabil.

O avarie s-a produs la un stâlp electric în municipiul Brăila, iar un copac a căzut pe carosabil pe DN 22, între localităţile M. Kogălniceanu şi Movila Miresii.

Tot din cauza viscolului, mai multe cabluri electrice sunt căzute pe carosabil, în municipiul Brăila. Nu se ştie deocamdată numărul abonaţilor care nu au curent elecric.

Şi pe drumurile naţionale din Brăila se intervine cu mai multe utilaje pentru a se putea menţine circulaţia autovehiculelor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: