Skip to content
Societate

Copilul bătut într-un parc din Hunedoara, transferat la un spital din Timișoara

facebook
" "

Copilul care a fost trântit la pământ de unchiul său, într-un parc din municipiul Hunedoara, a fost transferat la o spital din Timișoara, pentru investigații de specialitate, potrivit Ziarului Servus.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, dr. Emil Stoica, a precizat pentru Ziarul Servus, că starea copilului este una bună.

" "
" "

”Starea generală a copilului este bună. S-a decis, însă, transferul acestuia la Timișoara pentru un consult neuropsihiatric. Este cel mai apropiat spital care are secție de neuropsihiatrie pediatrică”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, dr. Emil Stoica.

Medicii au stabilit că nu se impune o intervenție chirurgicală. Copilul a suferit o fractură la cap, în zona occipitală, cu pierdere de conștiență și amnezie retrogradă, potrivit rezultatelor investigațiilor efectuate de medicii din Deva.

Agresorul a fost reţinut şi trimis, în cursul nopţii de duminică, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. El a fost prezentat luni în faţa magistraţilor care au decis ca acesta să rămână în arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii au stabilit că agresiunea a avut loc după ce fiul agresorului și nepotul acestuia au avut loc o ceartă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *