Skip to content
Societate

Copilul de şase ani rănit grav după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei va fi supus unei intervenţii chirurgicale

captura Digi24

Copilul în vârstă de şase ani care a fost grav rănit la începutul acestei săptămâni după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut împreună cu aceasta va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a transmis Spitalul Grigore Alexandrescu.

“În cursul zilei de astăzi copilul va fi supus unei intervenţii chirurgicale stabilită în urma investigaţiilor. Menţionăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informaţii medicale mai amănunţite”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Spitalul Grigore Alexandrescu.

Băiatul este internat în continuare în secţia ATI a unităţii medicale.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au transmis că luni, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul PMB, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme. Copilul a ajuns la spital ”cu stare generală gravă” şi e la ATI, a anunţat Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient”, arată precizarea de presă a instituţiei.

O anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei va avea loc în paralel cu ancheta deja demarată de poliţie, în cazul acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *