Skip to content
Politică

Coranul, obligatoriu în grădiniţe şi şcoli? Om al lui Băsescu, ironie către Cioloş şi Iohannis

Coranul ar putea fi obligatoriu în grădiniţe şi şcoli? Un om al lui Băsescu lansează o ironie către prim-ministrul Dacian Cioloş şi preşedintele Klaus Iohannis.

Într-o postare de pe Facebook de vineri, Radu Cristescu (vicepreşedinte al Mişcării Populare) vorbeşte despre luarea de ostatici de astăzi din Bamako (capitala statului vest-african Mali). În acest context, amintind că unii ostatici au fost eliberaţi datorită faptului că ştiau versete din Coran, Cristescu le-a propus lui Iohannis şi Cioloş să introducă studiul acestei cărţi în învăţământul (pre)şcolar.

" "

„Având în vedere situația tragică din Mali, unde au fost luați peste 170 de ostatici, majoritatea europeni (la hotelul Radisson) și unde 15-20 de persoane au fost eliberate pentru că știau citate din Coran, propun premierului Cioloș și președintelui Iohannis introducerea obligatorie în grădinițe și școli a învățării Coranului. Asta în condițiile în care România condusă de neamțul Iohannis nu renunță la cotele obligatorii de emigranți cum fac toate țările, inclusiv Polonia și Ungaria care își închid granițele.

Sper ca această măsură să se introducă mai repede, până la terminarea construcției marii moschei din București” este mesajul lui Radu Cristescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *