Corina Crețu, audiată în Parlamentul European. Ce le-a transmis aceasta europarlamentarilor

Eurodeputatul PSD Corina Crețu, propusă de președintele ales Jean-Claude Juncker în funcția de comisar european pentru Dezvoltare Regională, este audiată miercuri în comisia de Dezvoltare Regională a Parlamentului European, o ultimă etapă în procesul de constituire a noului Executiv European, înainte de votul din plenul Legislativului.

”Trebuie să negociem program de calitate în următorii 7 ani care să aducă o diferență de calitate în viața oamenilor. Din punctul meu de vedere, programul meu este axat pe calitate. Trebuie să ne asigurăm că noul cadru european este axat pe performanță. Într-o lume în care resursele sunt din ce în ce mai puține, programele sunt soluția pentru o viață mai bună. Vreau să vă cer susținerea ca să transmitem un mesaj către statele memebre. Sunt convinsă că avem cu toții aceleași drepturi. Trebuie să ne arătăm angajamentul față de proiectul european. Împreună suntem mult mai puternici, decât să ne izolăm unul de altul”, a precizat Corina Crețu în fața europarlamentarilor.

Audierea ar urma să dureze aproximativ trei ore. În perioada următoarea, Corina Crețu va fi audiată și în cadrul Parlamentului național.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: