Skip to content
Europa

Corina Creţu evaluează şansele lui Klaus Iohannis de a primi o funcţie la Bruxelles: Întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată

captura video

Europarlamentarul Corina Creţu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles” şi că acesta poate obţine o funcţie la nivel european, sau mondial, la finalul celui de-al doilea său mandat ca preşedinte al ţării.

Întrebată duminică la Prima TV dacă crede că preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie la nivel european, la finalul celui de-al doilea mandat prezidenţial, fostul comisar european Corina Creţu a răspuns că Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles”.

„Este o alegere personală a domnului preşedinte, pe care nu vreau să o comentez. Ceea ce vreau să spun este că întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată şi are o figură foarte bună la Bruxelles, deci cred că e posibil să fie unul din candidaţi”, a afirmat Corina Creţu. Potrivit News.ro, ea a mărturisit că nu s-a simţit niciodată discriminată pe motiv că este româncă, atunci când a mers în forurile europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *