Skip to content
Politică

Corina Crețu infirmă acuzațiile lui Teodorovici: Nu am primit nicio solicitare de întâlnire

Corina Creţu respinge afirmaţiile ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, conform cărora ar fi refuzat o întâlnire cu el la Bruxelles. Comisarul european că o asemenea solicitare nu a ajuns nici la ea şi nici la echipa sa.

„N-am primit, nici eu, nici echipa mea, nicio solicitare de la dl Teodorovici pentru a avea o întâlnire. Preocuparea mea principala e ca proiectele să meargă mai departe. După 26 mai sunt dispusă să mă întâlnesc cu orice reperzentant al Guvernului pentru a discuta despre evaluarea și deblocarea proiectelor. Rămân la dispoziția autorităților din statele mebre, deci și România, pentru a accelera absorbția fondurilor europene. Îmi pare rău că s-a ajuns la atacuri care divizează societatea românească. Orice premier și ministru își pot adice aminte foarte bine că ușa mea a fost întotdeauna deschisă. Sper ca această ultimă săptămână de campanie electorală să nu divizeze și mai mult societatea românească”, a declarat Corina Crețu pentru Hotnews.

Această reacţie vine după postarea lui Eugen Teodorovici în care susţine că delegaţia română a primit interzis la Bruxelles din cauza Corinei Creţu.

„Comisarul Crețu, nu doar că a refuzat să primească un ministru român – fapt scuzabil doar de o agendă publică încărcată – dar și mai grav, a interzis și celor de la nivelul tehnic din cadrul structurii Comisiei Europene responsabilă cu politica regională – DG Regio – să primească delegația României”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *