Skip to content
Puterea Știrilor Video

Corina Crețu, la momentul adevărului: cum s-a decis să plece din PSD. Acuzații grele la adresa social-democraților

Inquam Photos / George Călin

Studioul ”Puterea Știrilor” s-a mutat, vineri dimineață, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene la București, acolo unde comisarul european pentru politică regională Corina Crețu a răspuns întrebărilor redactorului-șef PSnews.ro, Marinela Angheluș.

În cadrul interviului video, comisarul european a vorbit și despre decizia sa de a părăsi partidul social-democrat pentru PRO România, formațiunea politică la conducerea căreia se află Victor Ponta.

”Nu a fost o decizie ușoară pentru mine, pentru că eu respect foarte mult sutele de oameni cu care am lucrat. Știți foarte bine că din tinerețe am fost implicată într-un partid care obișnuia să fie etichetat ca partidul competenței și a profesionalismului. Am ales PRO România pentru că acum acesta este partidul care reflectă cel mai bine valorile în care eu cred: solidaritate, preocuparea pentru cetățeni și politicile sociale, competență, profesionalism, viziune economică echilibrată și clară. Cred că așa este normal, ca noi, oamenii politici, să lăsăm ceva în urma noastră și să facem tot ce putem pentru cetățeni și nu pentru interesele unui grup restrâns de persoane”, a declarat comisarul european Corina Crețu.

Amintim că pe 17 ianuarie, după nenumărate critici la dresa Guvernului PSD, Corina Crețu a anunțat că părăsește PSD. Tot atunci, comisarul european pentru Dezvoltare Regională și-a anunțat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro România, partid condus de Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *