Skip to content
Politică

Corlățean, după ce a fost audiat la DNA în dosarul Diaspora: „Am făcut o declarație detaliată”

Fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, a dat explicații, luni, în fața procurorilor DNA pentru gestionarea alegerilor prezidențiale din 2014.

Titus Corlatean a fost chemat la a DNA in calitate de martor. Ancheta a fost inițial declanșată în noiembrie 2014 la Parchetul General, fiind ulterior preluată de DNA.

Citește și: O nouă lovitură puternică încasată de coaliția de guvernare. Efectele furtunoase ale votului din diaspora

După aproape patru ore, Titus Corlățean a declarat, la ieșirea din sediul DNA, că a dat „o declarație detaliată”. În același timp, fostul ministru a refuzat să facă mai multe comentarii publice, până la soluția procurorilor.

„Am făcut o declarație detaliată conform procedurilor în vigoare. Ceea ce avea datoria să întrebe procurorul de caz (n.r. – întrebat ce întrebări i-au fost puse) și eu am dat toate detaliile care au fost solicitate. Ceea ce am avut ca și conduită timp de aproape un an de zile, necomentând public și respectând regulile și procedurile cât timp există ancheta, la fel voi face în continuare, până la soluția procurorilor. Deci, dați-mi voie să respect asta în continuare”, a declarat Titus Corlățean la ieșirea din sediul DNA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *