Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cornel Comșa (PSDI) anunță noi plecări din PSD: Mai mulți primari din Alba sunt în dialog cu noi!

Featured Video Play Icon

Candidatul aflat pe primul loc pe lista Partidului Social-Democrat Independent (PSDI) la alegerile europarlamentare, Cornel Comșa, a fost marți la ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele, și despre strategia noului partid în perioada imediat următoare.

Astfel, candidatul PSDI a dezvăluit că vor urma plecări din PSD către PSDI, acesta susținând că mulți dintre cei care sunt marginalizați în partidul condus de Liviu Dragnea aleg să vină la Partidul Social-Democrat Independent.

" "

Totodată, Comșa a declarat că se poartă discuții cu mai mulți primari PSD-iști din Alba, pe această temă.

Avem oameni care sunt foarte buni, au fost marginalizați în PSD și care vin către noi. Am în Alba, județul din care provin, primari care au câștigat fonduri europene, au adus milioane în comune cu buget foarte redus, și din rațiuni de partid au fost marginalizați și dați afară. Acei oameni sunt în dialog cu noi, vrem să îi aducem la noi (…) Da, sunt social-democrați care vin către PSDI. Da, se anunță plecări din PSD. Cea mai puternică organizație a PSDI este organizația din București. Avându-l pe Marian Vanghelie, unul dintre cei mai puternici oameni politici ai Bucureștiului, ca vector în Capitală, normal că oamenii care sunt respinși o dată, nu sunt băgați în seamă a doua oară, nu sunt ascultați a treia oara, zic <<În regulă, nu am ce să caut aici>>. Și încet, încet aleg o altă variantă. Bucureștiul va fi un caz special și foarte interesant în aceste alegeri”, a declarat Cornel Comșa la Puterea Știrilor.

" "

1 comentariu la “Cornel Comșa (PSDI) anunță noi plecări din PSD: Mai mulți primari din Alba sunt în dialog cu noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *