Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cornel Comșa (PSDI): Românii afectați de Brexit sunt o prioritate, avem familii care sunt dezbinate de această situație

Candidatul aflat pe primul loc pe lista Partidului Social-Democrat Independent (PSDI) la alegerile europarlamentare, Cornel Comșa, a fost marți la ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele, și despre obiectivele sale în cazul în care va ajunge la Bruxelles.

”Zilele acestea m-am întâlnit cu mulți contracandidați și am reușit să-mi reglez un pic tirul să zic așa. Am văzut din partea tuturor, din partea multor partide, PSD, PNL, acest USR-PLUS, am văzu niște ambiții și niște proiecte fantastice. Și mă uit la acești oameni care au fost 12 ani în Parlamentul European, unii au fost comisari europeni și n-au reușit să facă nimic din ce propun acum.

Eu cred că ambițiile unui eurodeputat nu trebuie să fie atât de mari, pentru că el nu are un rol așa de important în  construcția Parlamentului. Dar urgența pe care pot să o văd eu ca eurodeputat este să ne ocupăm de românii care sunt afectați de Brexit.

Românii din Anglia sunt o proritate, pentru că avem familii care sunt dezbinate de această situație, avem cazuri sociale nenumărate și eu și colegii mei care vom fi în PES, asta va fi principala grijă, să ducem cât mai mulți bani către investițiile în Pilonul Social. Este vorba de bani pentru cazuri dedicate, cazul românilor și al polonezilor este unul foarte  complicat acum în Europa cu procesul ăsta tergirversat al Brexit”, a afirmat Cornel Comșa în cadrul emisiunii ”Puterea Știrilor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *