Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, promite drumuri moderne și sigure pentru mediul de afaceri din Titu

Corneliu Ștefan
Sursa foto: Facebook

Aflat în vizită în orașul Titu, Corneliu Ștefan, actualul președinte al CJ Dâmbovița, care candidează pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie, s-a întâlnit și cu mediul de afaceri din oraș.

Una dintre temele pe care le-a discutat a fost și stadiul drumului național DN Bâdlana – Titu, foarte tranzitat de administratorii și angajații societăților comerciale, dar și despre drumul de centură al orașului.

Corneliu Ștefan a promis că va continua, după 9 iunie, programul de investiții în infrastructură.

„Am discutat astăzi, la #Titu, cu administratorii și angajații mai multor societăți comerciale din oraș, care sunt, din punctul meu de vedere, principalii beneficiari ai lucrărilor de extindere la 4 benzi a drumului național DN 7 Bâldana-Titu. Societățile comerciale vor avea o rută rapidă de aprovizionare și distribuție, iar angajații acestora, marea lor majoritate locuitori ai comunelor din sudul județului, drumuri sigure către serviciu.

Investiția, pe care am reușit să o deblochez și să o aduc la faza de execuție, era așteptată de mediul privat de foarte mulți ani.
La fel de bine primit este și proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, drumul de centură al orașului Titu. În prezent, se lucrează la documentația necesară, iar după data de 9 iunie, împreună cu viitorul primar al orașului Titu, Laurențiu Costache, vom definitiva traseul acestui drum.
Împreună vom transforma #Titu într-un oraș atractiv pentru investitori, cu o infrastructură rutieră de calitate, ce îi va asigura rolul principal în dezvoltarea zonei de sud a județului nostru.
#9Iunie
#ÎmpreunăReușim
CMF: 21240002”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: