Skip to content
Politică

Corneliu Vadim Tudor îl sfâșie verbal pe Gigi Becali: „Trebuie alungat cu șuturi în fund”

Dacă în trecut s-a declarat prietenul latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, acum, Corneliu Vadim Tudor „mătură” cu patronul Stelei, cel pe care îl consideră responsabil pentru tot ce se întâmplă rău la cel mai ovaționat club din fotbalul românesc, potrivit antena3.ro.

„Dar dacă pierde și calificarea asta și încununează un parcurs jenant pentru fotbalul românesc, atunci Gigi Becali trebuie alungat cu șuturi în partea cu care gândește, cu partea dorsală. El vrea să ia totul pe japcă, pe albă-neagră. Așa e el, cumpără jucători cu doi lei și vrea să-i vândă cu milioane de euro. Dacă vă place ce joacă Steaua noastră, înseamnă că eu nu mă pricep la fotbal. Unde sunt marii jucători ai Stelei. Unde e Chiricheș, unde e Gardoș, Szukala, Sânmărtean, Bourceanu, Latovlevici, de ce i-a dat sau a renunțat la ei, cine-i permite lui Gigi Becali?”, a declarat Vadim Tudor cu câteva ore înaintea dezastrului de la Belgrad.

Amintim că Steaua a pierdut miercuri meciul cu Partizan Belgrad cu scorul de 2-4, după 2-1 la pauză. Roș-albaștrii au ratat astfel play-off-ul UEFA Champions League.

Partizan Belgrad a învins-o pe Steaua cu 4-2 şi merge în playoff-ul UCL, în timp ce echipa antrenată de Mirel Rădoi va fi cap de serie la tragerea la sorți a play-off-ului Europa League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *