Skip to content
Coronavirus

Coronavirus: Consiliul Național al Rectorilor recomandă închiderea tuturor universităților până pe 23 martie

Consiliul Național al Rectorilor recomandă închiderea tuturor universităților până pe 23 martie, a declarat Sorin Cîmpeanu, președintele CNR. Consiliul susține ca universitățile să ia această decizie în consiliile lor de administrație și să găsească soluții pentru ca profesorii să țină cursurile online, informează hotnews.ro.

”În contextul epidemiei de coronavirus, recomandăm universităților să-și suspende cursurile până pe 23 martie, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației din țara noastră. Multe dintre universități au platforme online prin care pot fi susținute cursurile în această perioadă”, a spus Sorin Cîmpeanu, președintele CNR și rector al Universității de Medicină Veterinară din București.

Recomandarea CNR vine după ce marți dimineață șapte universități din București au cerut părerea Ministerului Educației și a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind oportunitatea suspendării cursurilor „față în față” în universitățile din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *