Skip to content
Coronavirus

Coronavirusul amenință EURO 2020. Ședință de urgență la UEFA

uefa.com
" "

Comitetul executiv al UEFA se va reuni luni la Amsterdam, în prima sa şedinţă din acest an, în care se va discuta mai ales despre potenţialul impact al coronavirusului asupra desfăşurării EURO 2020, competiţie ce va începe pe 12 iunie la Roma, scrie ziarul belgian Le Soir.

Potrivit agenţiei DPA, instanţa fotbalului european are în program un schimb de informaţii şi nu va adopta măsuri concrete. Al 44-lea Congres al UEFA şi tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, programate marţi, vor avea loc aşa cum era prevăzut la Amsterdam.

" "
" "

Turneul final al Campionatului European din acest an, primul care se va disputa în 12 ţări din Europa, printre care România, va debuta peste 102 zile în capitala Italiei. Fotbalul italian este afectat acum de epidemia de coronavirus, Serie A hotărând amânarea meciurilor ce urmau să joace în nordul ţării. Italia este ţara europeană cu cele mai multe decese datorate epidemiei de coronavirus (34), informează agerpres.ro.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *