Skip to content
Politică

Cosette Chichirău vrea șefia USR. Primul atac la Dan Barna

epochtimes-romania.com

Cosette Chichirău,deputată USR de Iaşi, a anunţat, într-o scrisoare adresată membrilor USR, că îl va contracandida pe Dan Barna la preşedinţia partidului în alegerile ce vor avea loc la începutul lunii septembrie, scrie digi24.ro.

Cosette Chichirău şi-a anunţat, pe lângă intenţia de a participa în alegerile interne din USR, şi intenţia de a reforma partidul: „Cel mai important lucru pe care îl am de spus despre organizarea internă a partidului este că apartenenţa la «clan» nu mai poate să fie un criteriu pentru promovarea oamenilor”, se arată în scrisoarea deputatei USR.

Chichirău îi critică şi pe actualul lider al formaţiunii: „Teambuildingul preşedintelui va dispărea. Pentru că în USR nu avem nevoie de cultul personalităţii”, dar anunţă că îi va susţine candidatura la alegerile prezidenţiale.

Îl susţin pe Dan Barna la preşedinţia României şi voi munci la fel de mult ca în campaniile anterioare pentru un rezultat excelent. Sunt sigură că vom face o echipă excelentă împreună şi cu toţii îl vom ajuta să ajungă la Cotroceni”, a mai scris Cosette Chichirău.

Liderul USR va fi ales la începutul lunii septembrie prin votul tuturor membrilor partidului. În cursă, pe lângă Cosette Chichirău şi actualul şef al partidului, Dan Barna, s-au mai înscris Liviu David, Alexandru Cristian Surcel şi Vişinel Bălan. În 14 septembrie vor fi aleşi şi membrii Biroului Naţional, structura centrală de conducere în USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *