Skip to content
Sport

Cosmin Contra are probleme de lot: l-a pierdut şi pe Grozav

Cosmin Contra i-a convocat de urgenţă pe mijlocaşii Dennis Man şi Dan Nistor, după ce Gicu Grozav s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru partidele cu Suedia şi Insulele Feroe, din startul preliminariilor EURO 2020.

În urma investigaţiilor efectuate de staff-ul medical al naţionalei s-a constatat că Grozav a suferit o leziune fibrilară la nivelul muşchilor aductori ai coapsei stângi, în urma unei accidentări de la echipa de club, Kisvarda, din Ungaria.  Grozav nu va fi apt pentru meciurile cu Suedia şi Feroe, dar el va rămâne  în cantonamentul naţionalei pentru continuarea tratamentului până la deplasarea echipei în Suedia.

De asemenea, întrucât Răzvan Marin şi Paul Anton acuză unele probleme medicale, se va alătura lotului şi mijlocaşul Dan Nistor (Dinamo).

Primele două partide ale tricolorilor în preliminariile EURO 2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, ora 19:00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie, ora 21:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *