Skip to content
Sport

Cosmin Contra nu suportă criticile: Când vor fi ei antrenori, să decidă

Selecţionerul Cosmin Contra s-a arătat deranjat de criticile unora dintre foştii componenţi ai naţionalei după partida pierdută în Suedia, scor 2-1. El a pus scorul din prima partidă din preliminariile EURO 2020 şi pe seama tinereţii jucătorilor.

“Nu pot să spun că nu mă deranjează anumite lucruri spuse de foşti jucători sau de foşti antrenori ai naţionalei. Eu le transmit un lucru – când vor fi ei antrenori aici, să facă ce schimbări vor ei. E simplu să critici şi să nu analizezi ce s-a întâmplat. Au fost 7 jucători tineri în Suedia. A fost prima înfrângere a mea într-un meci oficial şi se dă în mine şi în jucători. Să vorbim că nu am experienţă, când am atâtea meciuri în Liga 1 fără înfrângere. Am câştigat o Cupă, o Cupă a Ligii, aproape am luat un campionat cu Dinamo când nimeni nu ne dădea vreo şansă. Cine vorbeşte mai bine ar lua CV-ul meu şi l-ar analiza. La echipa naţională e un spirit şi nu ne dăm bătuţi niciodată”, a spus Contra, luni seara, la conferinţa de presă organizată cu ocazia partidei de marţi cu selecţionata Insulelor Feroe.

Contra a făcut şi o caracterizare a adversarei de marţi seara, din a doua partidă a preliminariilor, Insulele Feroe: “”Din ce am analizat eu, e o echipă bine aşezată în teren, sunt foarte periculoşi, au jucători înalţi, masivi. Trebuie să fim atenţi, pentru că nu mai există echipă mică în Europa în momentul de faţă şi pe fiecare trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate”.

În prima partidă a preliminariilor EURO 2020, naţionala României a fost învinsă de Suedia, scor 2-1, iar marţi va juca împotriva selecţionatei Insulelor Feroe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *