Skip to content
Sport

Cosmin Contra promite un joc agresiv cu Muntenegru

foto: frf.ro

Antrenorul echipei naţionale, Cosmin Contra, promite că mâine seară, cu Muntenegru, în debutul Ligii Naţiunilor, va alinia o formaţie care va ataca, încercând să câştige chiar şi cu 1-0.

„Important este cum vom începe şi de aceea cel mai important va fi meciul de mâine seară. Sper ca jucătorii să fie capabili să pună în aplicare ce am pregătit săptămâna asta. Veţi vedea o echipă cu o atitudine bună, o echipă care va ataca, care va pune în dificultate adversarul, vom încerca să facem un joc de calitate şi să nu primim goluri. Bineînţeles că jucând acasă ne vor lăsa să-i atacăm şi vom încerca să marcăm. Şi o victorie, chiar şi 1-0 e importantă”, a spus Contra, în cantonamentul de la Mogoşoaia.

" "

Contra are încredere în tineri, pe care îi va promova la naţionala de seniori, aşa cum este cazul acum lui Denis Drăguş: „Drăguş a fost bine primit, a arătat o formă extraordinară. Nu văd de ce dacă am avea nevoie de el, nu ar da randamentul pe care îl aşteptăm de la el. Dacă un jucător vine la 19 ani la naţională, mă aştept de la el să fie cel mai bun, un jucător tânăr îşi doreşte să arate mult mai mult decât un jucător cu ştate vechi la naţională”.

Selecţionerul este încrezător că gazonul de „Ilie Oană”, la care s-a lucrat în ultima vreme, va arăta bine la ora jocului cu Muntenegru. „Gazonul se prezintă foarte bine, se lucrează de două săptămâni zi şi noapte, mi s-a spus că va fi foarte bine la ora jocului. Mi-aş fi dorit să fie cu spectatori meciul de mâine seară, mi-aş fi dorit să fie stadionul plin, pentru că ştiu ce atmosferă pot crea suporterii de acolo, ne-ar fi ajutat. E un minus pentru echipa naţională, trebuie să ne concentrăm mult mai mult acum”a mai spus Contra.

România joacă, vineri, de la ora 21:45, la Ploieşti, cu selecţionata Muntenegrului, în debutul Ligii Naţiunilor, iar în 10 septembrie, la Belgrad, pe stadionul Partizan, va juca împotriva Serbiei.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *