Skip to content
Sport

Cosmin Contra se teme de statura jucătorilor muntenegreni şi sârbi

foto: frf.ro

Antrenorul echipei naţionale Cosmin Contra crede că printre atuurile selecţionatelor Muntenegrului şi Serbiei, adversarele din Liga Naţiunilor, se numără şi statura impunătoare a jucătorilor.

„Muntenegru este o echipă foarte bine organizată, din toate punctele de vedere, jucători masivi, foarte periculoşi la fazele fixe, cu doi-trei jucători care ne pot pune în dificultate. Echipa Serbiei este una cu mai mulţi jucători de individualitatea superioară, jucători cu talent, dar poate că joacă mai puţin ca o echipă. Joacă individual, dar e o echipă masivă, s-au calificat la mondial cu încredere. Ambele echipe au cam acelaşi stil de joc, acelaşi stil de a gândi meciurile şi acelaşi stil de jucător”, a spus Contra într-un interviu realizat de FRF pe baza întrebărilor suporterilor români.

Selecţionerul Cosmin Contra a promis suporterilor că jucătorii săi vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a se califica la Campionatul European din 2020: „Ceea ce pot promite eu, este că jucătorii vor intra pe teren şi vor încerca să câştige fiecare meci, vor avea spirit de sacrificiu, să se bată pentru fiecare minge şi cu aceste lucruri cred că avem premise să ne calificăm la Campionatul European. Dar trebuie să facem aceste lucruri”.

Tricolorii vor juca la 7 septembrie, de la ora 21.45, la Ploieşti, cu selecţionata Muntenegrului, într-un joc care se va disputa fără spectatori, pentru ca în 10 septembrie, de la ora 21.45, naţionala să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *