Skip to content
Constanța Știri locale

Costanţa: Două mașini au ajuns într-o groapă săpată pentru repararea unei avarii

captura video

Două mașini au căzut într-o groapă săpată pe un bulevard principal din Constanța, pentru repararea unei avarii la rețeaua de apă și canal. Două persoane care se aflau în autoturisme au avut nevoie de îngrjiri de la echipajele SMURD trimise în zonă. Incidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate.

Accidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 8:30, pe bulevardul Tomis din Constanța, una dintre cele mai aglomerate artere din oraș. Două autoturisme s-au lovit și ambele au ajuns într-o groapă săpată pentru remedierea unei avarii, scrie digi24.ro.

În zona se efectuează lucrări de înlocuire a sistemului de termoficare din oraș. Gropile se aflau pe marginea șoselei și erau delimitate și  semnalizate. Pentru că șoferii nu au acordat prioritate de trecere, s-au lovit, iar în urma impactului autoturismele au ajuns în groapa cu pricina.

ISU Dobrogea a trimis în zonă o autospecială de stingere, una de descarcerare, mai multe echipaje SMURD și numeroși pompieri. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *