Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Costel Alexe, ministrul Mediului: Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Cred că astăzi avem o şansă istorică VIDEO

Inquam Photos / Liviu Chirica

Costel Alexe, ministrul Mediului, lider al PNL Iaşi şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean s-a prezentat duminică dimineață la secţia de vot de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iași, pentru a-și exercita dreptul electoral.

Ministrul a transmis și un mesaj prin care le-a cerut românilor și mai ales ieșenilor să iasă la vot și să profite de „şansă istorică” pe care o au cu ocazia alegerilor locale, chiar dacă suntem în vreme de pandemie. Acesta a dat asigurări că votul se desfășoară rapid și în condiții de siguranță.

Am #votat pentru că eu cred că #ETimpulIașului!Lecția guvernărilor ultimilor ani nu trebuie uitată vreodată: Încă 4 ani irosiți pentru Iași și pentru Moldova care au adus doar sărăcie, degradare, depopulare!De 30 de ani Iașul este uitat și zona Moldovei este ținută în beznă de către cei care ar fi trebuit să fie preocupați de interesul public, dar și au vazut doar interesele private. Trebuie să recuperăm decalajul Moldovei faţă de celelalte regiuni mai dezvoltate, decalaj care s-a acutizat în ultimii ani. Astazi avem o șansă istorică: avem un Președinte și un Guvern care colaboreaza excelent, iar cu voci puternice în administrația locală și judeteană putem repara nedreptățile guvernărilor trecute și schimba în bine fața Iașului și a Moldovei.Aş vrea ca Iaşiul, care va fi primul judeţ din ţară cu un milion de locuitori, să aibă proiecte în derulare sau finalizate, o zonă metropolitană dezvoltată, cu o reţea de infrastructură şi servicii publice aşa cum merită, şi un judeţ Iaşi în care să avem toate drumurile asfaltate, să avem apă şi canalizare în fiecare comunitate din judeţ, parcuri industriale şi firme care să genereze locuri de muncă din comunităţile locale.Se Poate face administrație publică în folosul cetățeanului și îmi doresc să dăm splendoare acestui județ care nu a reușit să își atingă imensul potențial economic, turistic, medical, universitar, administrativ.Este nevoie ca societatea civilă, tinerii, antreprenorii, intelectualii și toți oamenii de bună credință să facă un pas în față, să se implice în luarea deciziilor și împreună să transformăm cele mai bune inițiative în fapte concrete ce generează plus valoare comunității și semenilor.Este nevoie de o implicare civică maximă. Cei care doresc un stat de drept și o societate sănătoasă trebuie să iasă din zona de confort, să fie critici, să fie constructivi, să devină o voce în dezbateri, să participe activ la viața cetății și în procesul de luare a deciziilor.Primul și cel mai simplu pas civic este votul!Astazi a venit timpul Iașului!

Publicată de Costel Alexe pe Duminică, 27 septembrie 2020

„Au fost 4 ani irosiţi pentru Iaşi şi regiunea Moldovei, 4 ani care s-au scurs iarăşi, 4 ani în care judeţul nostru a înregistrat decât degradare, subdezvoltare şi, din nefericire, şi depopulare. Cred că astăzi avem o şansă istorică…Îi aştept alături de noi pe oamenii de bună-credinţă ai judeţului nostru pentru că doar împreună putem face lucrurile mult mai bine şi mult mai repede”, a spus Costel Alexe…Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Durează puţin, votul se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi este important ca toţi românii să îşi manifeste acest drept civic pentru care alţii au plătit cu viaţa”, a declarat Costel Alexe la ieșirea de la urne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *