COTAR: S-a convenit ca valoarea poliţelor RCA la autovehiculele de peste 16 tone să se facă la tariful de referinţă

Sursa foto: Facebook

Protestul fermierilor şi al transportatatorilor a intrat într-a noua zi, însă de ieri demonstranţii şi-au pierdut răbdarea şi au început să se certe între ei. Mulţi îl acuză pe liderul lor, un fermier prosper din Botoşani, că nu le reprezintă interesele. Între timp, aseară, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, le-a transmis fermierilor din Afumaţi că sunt aştepaţi la minister în această dimineaţă, pentru o nouă discuţie, iar invitaţia este valabilă pentru toţi fermierii indiferent dacă fac sau nu parte din asociaţii.

UPDATE: Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, discută, la această oră, cu fermierii care protestează în stradă de mai bine de o săptămână şi care s-au considerat nereprezentaţi de asociaţiile prezente la întâlnirile organizate la minister în această săptămână. Discuţiile au început în jurul orei 10:30, deşi au fost anunţate iniţial pentru ora 9:00.

Miercuri seara, ministrul Agriculturii a transmis pe Facebook că îi aşteaptă la minister pe toţi fermierii, indiferent dacă fac sau nu parte din asociaţiile care au fost în această săptămână la întâlnirile organizate la sediul instituţiei.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL