Skip to content
Covasna Știri locale

Covasna: Opt centre de vaccinare vor fi pregătite pentru cea de-a doua etapă a campaniei

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

În județul Covansa vor fi înființate opt centre de vaccinare, pentru cea de-a doua etapă a campaniei naționale.

În această urmează să fie incluse persoanele cu vârste de peste 65 de ani, cele din categoriile de risc și angajații din domeniile esențiale.

" "
" "

Medicul Valeriu Gheorghiță a explicat și modul în care persoanele cu vârste de peste 65 de ani pot fi programate la vaccinare, dar și ce se întâmplă în cazul persoanelor care se infectează cu noul coronavirus, între prima inoculare și rapel.

În municipiul Sfântul Gheorghe vor funcționa două centre de vaccinare, unul în vechiul sediu al Direcţiei de Asistenţă Socială din strada Daliei şi al doilea în sala de sport din strada Vânătorilor iar în municipiul Târgu Secuiesc, după cum se arată în hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, informează Agerpres.

În orașul Covasna vor fi amenajate două centre de vaccinare pentru a doua etapă a campaniei naționale, unul va fi la Casa Orăşenească de Cultură şi altul la Spitalul de Recuperare Cardiovasculară „Dr. Benedek Géza”.

Totodată vor fi amenajate centre de vaccinare în oraşul Baraolt un centru în Sala de sport din strada Kossuth Lajos şi în oraşul Întorsura Buzăului două centre, în incinta spitalului din localitate şi la Căminul cultural din satul Brădet, după cum precizează sursa citată mai sus. Data de 15 ianuarie ar urma să fie termenul limită pentru amenajarea acestor centre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *