Skip to content
Europa

Cozi uriașe la granița cu Bulgaria. Românii așteaptă ore bune la punctele de frontieră

facebook

Românii care au ales să revină sau să plece din țară au așteptat ore bune la punctele de frontieră. La granița cu Bulgaria s-au format cozi uriașe.

În ultimele 24 de ore, prin P.T.F. Giurgiu au trecut peste 18.000 de cetățeni la intrare în țară și peste 9.000 de cetățeni care au părăsit România.

„În P.T.F. Giurgiu traficul se desfășoară în condiții normale pentru acest sezon și înregistrăm un timp de așteptare de maxim 20 de minute pentru realizarea activității de control a documentelor la frontieră, atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe sunsul de ieșire din țară.

Circulația autoturismelor se desfășoară, pe sensul de intrare în țară pe câte patru artere de circulație, iar pe sensul de ieșire pe câte trei artere de circulație”, a explicat purtătorul de cuvânt al ITPV Giurgiu, în direct pe B1 TV.

Peste 18.000 de cetățeni au intrat în țară prin Giurgiu, în ultimele 24 de ore

În general, faptul că suntem în plin sezon estival și că foarte mulți cetățeni români aleg să își petreacă vacanța în afara granițelor țării sau se întorc acasă din străinătate, înregistrăm valori ridicate ale traficului, ridicate, în PTF Giurgiu, cu mențiunea că weekendurile sunt mai aglomerate.

Față de weekendul trecut, în ultimul 24 de ore, în P.T.F. Giurgiu au fost efectuate activitățile de control a documentelor pentru 18.200 de persoane și peste 500 de autoturisme pe sensul de intrare în țară, iar pe sensul de ieșire am înregistrat aproximativ 9.500 de persoane și peste 2.000 de autoturisme”, a mai precizat Roxana Popazu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *