Skip to content
Societate

Cozi uriașe pe Aeroportul Henri Coandă din cauza ninsorii

facebook
" "

Ninsoarea le dă bătăi de cap călătorilor care ajung luni dimineață pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Mai multe curse au întârzieri de câteva ore.

La terminalul plecări s-au format cozi de sute de persoane, în ciuda măsurilor de distanțare socială, din cauza puținilor angajați care se ocupă de îmbarcare.

" "
" "

Printre cei care au avut de suferit din cauza lipsei de organizare se numără și europarlamentarul Vlad Gheorghe, cel care a postat pe rețelele de socializare experiența avută pe cea mai mare poartă de ieșire din țară, scrie b1.ro.

Sunt câteva sute de persoane care stau într-o aglomerație foarte mare, din cauza proastei organizare a Tarom. Un reprezentat mi-a spus că nu deszăpezesc ei pistele avioanelor. Problema este că toată lumea stă la același ghișeuri. Sunt 4 angajați la aproximativ 400 de persoane. Sunt 7 curse Tarom la 4 ghișee, dar cele penteru Spania au întârzieri de peste 4 ore, în momentul acesta și toti oamenii aceia stau la ghișeele de check-in pentru că nu li se spune nimic„, a declarat europarlamentarul.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *