Skip to content
Politică

Cozmanciuc (PNL): Votul nemţenilor a arătat că vor să fie conduşi de politicieni responsabili

cdep.ro

Votul românilor de la alegerile prezidenţiale arată că aceştia îşi doresc în continuare ca România să fie condusă de un preşedinte responsabil, care luptă pentru drepturile lor, a declarat, luni, preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, potrivit Agerpres.

Parlamentarul a mulţumit tuturor românilor care au ieşit la vot, indiferent unde s-au aflat, dar mai ales locuitorilor judeţului Neamţ care au votat în mod covârşitor pentru Klaus Iohannis.

Prin votul lor de duminică au arătat că îşi doresc să fie respectaţi şi conduşi de nişte politicieni care dau dovadă de responsabilitate şi nu conduc doar pentru anumite grupuri de interese. Am încredere că în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi mai mulţi nemţeni vor ieşi la vot şi vor vota, din nou, pentru o Românie Normală, pentru a pune umărul la dezvoltarea Neamţului şi a zonei Moldovei”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale din judeţul Neamţ cu 36,31%.

Pe poziţia a doua s-a clasat Viorica Dăncilă, care a adunat 26,08% din voturi.

Dan Barna este pe locul al treilea, cu 12,02%, iar pe poziţia a patra este Mircea Diaconu, cu 11,00%.

Prezenţa la vot în judeţul Neamţ a fost de 42,83%. Au votat 199.235 de persoane, dintre care 17.612 pe listele suplimentare, iar 561 au solicitat urna mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *