Skip to content
Politică

Cozmanciuc remarcă disperarea PSD: Ne vom bate cu toate armele!

newsallert.ro

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc este de părere că revenirea guvernului PSD pe tema modificării legilor Justiției trădează disperarea liderilor grupării în fața presiunii exercitate de procurori în dosarele penale care îi vizează.

Adevărata agendă a PSD a fost prezentată din nou publicului, iar în spatele unor termeni pretențioși se dovedește că principalul lor scop este subjugarea justiției. Se urcă din nou cu bocancii peste democrație, doar ca să își salveze propriile interese”, remarcă parlamentarul nemțean.

Cozmanciuc condamnă amestecul politicului în Justiție și anunță că PNL va lupta cu toate mijloacele legale și constituționale împotriva pachetului de legi pe care actualul guvern vrea să le introducă în dezbatere parlamentară.

Politicul nu trebuie să aibă niciun amestec în justiție, de aceea Partidul Național Liberal se opune categoric propunerilor formulate de PSD, prin vocea ministrului Justiției Tudorel Toader. PNL contestă în mod special eliminarea președintelui țării din procedura de numire a șefilor Parchetelor și trecerea Inspecției Judiciare în subordinea Ministerului Justiției.

Împreună cu colegii din PNL ne vom bate cu toate armele legale și constituționale împotriva acestor modificări legislative”, enționează deputatul liberal.

În opinia sa, reforma anunțată de Tudorel Toader reprezintă o involuție în procesul de asigurare a independenței Justiției din România, întorcând țara noastră din drum cu mai mulți ani, perioadă în care au fost înregistrați pași semnificativi în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *