Skip to content
Politică

Cozmanciuc, semnal de alarmă: O față a realității care îmi provoacă o profundă mâhnire!

stiri-neamt.ro
" "

Deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț –într-o postare pe pagina sa de Facebook, atrage atenția asupra unui fenomen ce riscă să ia amploare.

Concret: Cozmanciuc aduce în discuție un raport recent al Organizaţiei Naţiunilor Unite, potrivit căruia România este a doua ţară din lume în topul celor care au pierdut din cauza migraţiei cei mai mulţi locuitori.

" "
" "

”O față a realității care îmi provoacă o profundă mâhnire. Situația economică a țării noastre, din ultimii 20 de ani, a dus la un fenomen masiv de migrație. Un raport recent al Organizaţiei Naţiunilor Unite arăta că după Siria, România este a doua ţară din lume în topul celor care au pierdut din cauza migraţiei cei mai mulţi locuitori. Potrivit ONU, în ultimii 10 ani 3 milioane de români s-au stabilit peste hotare. Și, din păcate, începem să vedem care sunt efectele negative. E de datoria noastră, a politicienilor, să găsim soluții pentru a reîntregi familiile, pentru a preveni asemenea situații tragice”, scrie Mugur Cozmanciuc pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *