Skip to content
Politică

Victorie după victorie pentru Cozmanciuc: Am fost reales pentru un nou mandat

ZiarPiatraNeamt.ro

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a marcat victorie după victorie, întrucât ocupă o serie de funcții importante în cadrul mai multor instituții din Adunarea Parlamentară a Consiliului European.

Mai precis, în postarea de pe pagina oficială de Facebook, Mugur Cozmanciuc anunță că a fost reales ca vicepreședinte al Subcomisiei pentru probleme infracţionale şi lupta împotriva terorismului, ce funcționează în cadrul Comisiei pentru afaceri juridice şi drepturile omului. Mai mult decât atât, deputatul național liberal a fost desemnat și ca reprezentant al Comisiei pentru afaceri politice și democrație la reuniunile Comisiei de la Veneția.

În plus, Cozmanciuc are și o funcție de raportor în cadrul ședinței de la Strasboug (de pe 25 ianuarie 2018) a Comisiei APCE pentru afaceri politice şi democraţie pe tema Evaluarea parteneriatului pentru democraţie acordat Parlamentului Republicii Kârgâzstan.

În anul 2018, deputatul PNL va continua să fie membru al Subcomisiei privind relaţia cu OCDE şi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, din cadrul Comisiei pentru afaceri politice şi democraţie a APCE.

Redăm postarea lui Mugur Cozmanciuc de pe Facebook:

#DeputatPNL #PNL #APCE Cu ocazia primei părţi a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg (22 – 26 ianuarie 2018) am fost reales pentru un nou mandat de Vicepreşedinte al Subcomisiei pentru probleme infracţionale şi lupta împotriva terorismului care funcționează în cadrul Comisiei pentru afaceri juridice şi drepturile omului a APCE. În aceste zile am fost desemnat reprezentantul Comisiei pentru afaceri politice și democrație a APCE la reuniunile Consiliului pentru alegeri democratice din cadrul Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei, cunoscută ca şi Comisia de la Veneţia. Am fost desemnat și raportor al Comisiei APCE pentru afaceri politice şi democraţie pe tema Evaluarea parteneriatului pentru democraţie acordat Parlamentului Republicii Kârgâzstan, în şedinţa Comisiei de astăzi 25 ianuarie 2018, de la Strasbourg. Și la lucrările care s-au desfășurat în aceste zile am fost ales să fiu membru şi în anul 2018 al Subcomisiei privind relaţia cu OCDE şi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, din cadrul Comisiei pentru afaceri politice şi democraţie a APCE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *