Skip to content
Politică

Cozmin Gușă critică războiul declarațiilor Ponta-Băsescu privind tragedia din Colectiv: „Cuplul disperării”

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a criticat, marți, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, declarațiile făcute de fostul președinte, Traian Băsescu, și fostul premier, Victor Ponta, pe marginea tragediei din clubul Colectiv.

Astfel, în viziunea sa, acest război al declarațiilor marchează, de fapt, „începutul unei lupte de supraviețuire politică”, care ar putea degenera în condițiile în care „cuplul Ponta-Băsescu va încerca să acceseze foști apropiați din instituțiile statului care, într-un fel sau altul, ar putea fi șantajați” și ar intra în deservirea lor.

„Acest colonel care o fi zis, nu o fi zis nu a fost decât o mică unealtă prin care oameni care au ocupat funcții importante în statul român mă refer la Traian Băsescu, în primul rând, încearcă să ne arate cât de jos poți să cobori sau cât de mult poți să decazi, pentru că aceste insinuări pe marginea unei tragedii naționale care nu arată incompenteța unor manageri de cluburi, ci incompetența instituțiilor statului. Aceste lucruri pe care dânsii le insinuează. Primul care a făcut asta a fost Victor Ponta, cu o nesimțire demnă de un om care nu ar fi fost prim-ministru al României, legându-se de o declarație a președintelui Iohannis (…) a răstălmăcit vorbele lui Klaus Iohannis. Prima dată Ponta și apoi fratele său de disperare, Traian Băsescu. Este un lucru care îi declasează și ne arată cât de prost vom sta, pentru că ceea ce vedem, astăzi, prin declarațiile cuplului Ponta-Băsescu, cuplul disperării, marchează de fapt începutul unei lupte de supraviețuire politică a celor doi”, a spus Cozmin Gușă, potrivit realitatea.net.

 

3 comentarii la “Cozmin Gușă critică războiul declarațiilor Ponta-Băsescu privind tragedia din Colectiv: „Cuplul disperării”

  1. Gata, a si iesit acoperitul la atac. Mai Gusa, bine ma, intelegem, Ponta e rau, rau. Basescu e si el la fel, cu toate ca inca poarta in dosul izmenelor pupaturile tale de odinioara. Ofiterul ala e si el rau, e un nemernic. Doar Iohannis e bun de la un timp incoace pentru tine. Am inteles asta, stim caracterul tau, il stim si pe al lor, dar raman totusi intrebarile. La intrebarile concrete din spatiul public referitoare la Colectiv, aparute dupa interceptarea aluia, nu vrei tu sa raspunzi ceva ? Cum ar fi de ce l-a impus Opris pe banditul ala de ofiter la Guvern, cine i-a zis lui Iohannis in secunda doi ca e vorba de coruptie si nu de vreun atentat sau mana criminala, de ce venea Mihalache ranjind, ca antemergator al lui Iohannis la Colectiv, cand inca mai iesea fum din spatiul unde fusesera nenorociti zeci de oameni, cum pot sa ia foc in 10 secunde 400 de metri patrati de orice material pe lumea asta, uite la intrebari de-astea. Ca de manipulat am inteles multi dintre noi, esti artist. Da totusi macar asa, de imagine, si niste reaspunsuri destepte. Macar teoretice, chiar daca ar fi parsive ca tine. Zic.

  2. Daca si spusele lui Guse mai sunt luate in seama este TRIST. Cuplul Guse-vantueste un cuplu deticalosi versati, scosi de SISTEM la anumite intervale sa isi dea cuparerea in beneficiul acestuia. Mie acest individ imi face GREATA si nu dau doi bani pe spusele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *