Skip to content
Politică

Cozmin Gușă descoase ițele vizitei premierului Dăncilă în Israel

qmagazine.ro

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre plecarea premierului Viorica Dăncilă în Israel, în contextul dezbaterilor provocate de intenția de a muta Ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Gușă a spus că Dăncilă a preferat să plece înaintea jurnaliștilor tocmai pentru a evita întâlnirea cu aceștia, conform Realitatea.net.

Despre vizita în Israel a premierului, Gușă a spus că nu este una pozitivă având în vedere faptul că discuțiile se vor purta cu ușile închise, contrar obiceiurilor din Uniunea Europeană.  De asemenea, consultantul politic este de părere că Dăncilă creează o atmosferă de precaritate a politicii externe a României, afirmând despre nivelul intelectual al premierului că este unul scăzut, asemenea nivelului lui Dragnea.

„Ca să glumim, judokanii noştri sunt pe fază acolo, numai că măsurile de securitate în Israel sunt extrem de speciale. Dar suntem acolo, de la preşedintele Federaţiei, adică de la mine, până la sportivi, suntem acolo ca să-i asigurăm protecţia atât Vioricăi Dăncilă, cât şi lui Teodor Meleşcanu. Nu-i cu mine în avion doamna Dăncilă, a plecat cu un avion mai devreme, tocmai ca să evite întâlnirea cu presa. Trebuia să discute despre motivaţiile false ale vizitei sale şi despre ce ar putea să concluzioneze acolo. E un eveniment care ar fi putut să fie pozitiv, numai că este negativ pentru că se dispută în spatele uşilor, împotriva voinţei preşedintelui României, împotriva cutumelor UE. Sunt foarte multe lucruri pe care doamna Dăncilă le încalcă în această vizită şi induce o atmosferă de provizorat şi precaritate asupra politicii externe a României. Eu nu mă abţin ca domnul Iohannis, când vine vorba despre doamna Dăncilă, nici nu poate săraca. Ăsta e nivelul ei, nivelul ei de pregătire intelectuală este foarte scăzut, din păcate. Nu-i mare diferenţă de calibru intelectual între Dăncilă şi Dragnea. Liviu Dragnea este mult mai viclean. Vorbim de oameni fără şcoală, fără aspiraţii. În niciun caz ei n-ar putea să conducă vreo ţară”, a afirmat Cozmin Gușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *