Skip to content
Politică

Cozmin Gușă, despre dezvăluirea făcută de Traian Băsescu: Jocul nu mai e la fel

Luni seară, președintele Traian Băsescu a făcut o dezvăluire de proporții în plină campanie elctorală. Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta a fost, în perioada anilor 1997-2001, ofițer acoperit al SIE.

În acest context, consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că Traian Băsescu, prin dezvăluirea făcută, a revectorizat această campanie electorală pe niște coordonate care se pot modifica, într-un mod extrem de dinamic, în următoarea perioadă.

”Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu, astăzi, a revectorizat această campanie electorală pe niște coordonate care se pot modifica, într-un mod extrem de dinamic, în următoarea perioadă. Eu nu măsor magnitudinea declarației, legată de calitatea de ofițer acoperit, care nu e neapărat o calitate blamabilă, ba dimpotrivă, în anumite cazuri, ci măsor efectul la nivelul declarațiilor candidaților și al mărturisirilor pe care le vor face, de acum înainte. Nu am reținut doar partea inițială, cu Victor Ponta, ci și partea secundară, legată de Klaus Iohannis și cea terțiară, legată de Monica Macovei, extrem de negativă, aducătoare de vești proaste și extrem de negativă pentru campanie.

Jocul nu mai e la fel (…) Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Dacă până acum, aveam un candidat incert, cu siguranță, respectiv Klaus Iohannis, total dependent de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, de astăzi, îl mai avem pe contracandidatul său principal, respectiv Victor Ponta, într-o postură pe care este dator să o explice. Dacă această acuzație venea de la un contracandidat, era mai simplu de discutat, se putea discuta politicianist. Venind de la președintele țării, în funcție, un om care a fost foarte apropiat, în mandatele sale, de Serviciile Secrete și de Informare ale acestora, are cu totul o altă greutate pe care Victor Ponta nu o poate eluda”, a declarat Gușă la realitatea tv.

Întrebat dacă consideră că președintele Traian Băsescu mai pregătește și alte suprize, Cozmin Gușă a afirmat că Traian Băsescu joacă până la capăt.

”Este evident că Băsescu joacă până la capăt. Este evident că acea calitate de președinte jucător este un atu pe care și-l prezervă și este de necontestat un lucru: consecvența în a-și duce, la capăt, ideile cu care și-a început mandatul și cu care a câștigat, de fapt”, a mai transmis Cozmin Gușă.

Referitor la afirmațiile lui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a declarat marți dimineață că președintele a spus luni seara doar minciuni. Întrebat dacă este ceva adevărat din tot ceea ce a zis șeful statului, Ponta a răspuns negativ: ”Nu. Sunt doar minciuni”.

3 comentarii la “Cozmin Gușă, despre dezvăluirea făcută de Traian Băsescu: Jocul nu mai e la fel

  1. Daca sunt sau nu minciuni vom afla zilele acestea! Oricum in ultimul toti se scuza, toti se acuza si nimeni nu face nimic concret!

  2. Casa de productie—ARDEI UMPLUT GUSAT–a scos o FACATURA—-Alo GUSA—de ce nu vine GELU VISAN pe la REALITATEA—o fi vorba de 2 acoperiti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *