Skip to content
Politică

Cozmin Gușă dezvăluie care ar fi greșeala fatală făcută de Iohannis înainte de turul II

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a explicat, la Realitatea Tv, care ar putea fi greșeala fatală făcută de prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, chiar înainte de turul II. Gușă a precizat că lipsa de reacție a lui Iohannis privind invitațiile la dezbatere, organizate de cele patru televiziuni de știri, B1, Realitatea TV, Romania TV și Antena 3, ar putea fi o greșeală uriașă făcută de șeful PNL.

Consultantul politic a precizat că în locul lui Iohannis, el ar fi acceptat să meargă la cele patru dezbateri, și mai mult, i-ar fi spus lui Ponta că mai vrea încă o dezbatere care să fie transmisă de către toate televiziunile. Consultantul a ami afirmat că îl locul candidatului ACL i-ar propune lui Ponta să vorbească despre baronii PSD, despre modul în care a fost condusă România cât timp el a fost premier, liberalul având astfel posibilitatea să demonstreze că este mai competent față de Ponta.

”În locul lui Iohannis m-aș fi atârnat cu disperare de cele patru dezbateri la cele patru televiziuni, cu patru publicuri diferite. Aș mai fi propus încă una în pls, cu toate televiziunile de față, adică domnul Ponta, nu că ți le accept e cele patru dar mai vreau încă una vineri, și vreau aia de vineri să țină 5 ore, să vorbim despre ce vreți dvs, despre cum ați condus România, despre baronii dvs, despre ce ați făcut în această țară.

Și vreau să vă arăt că sunt mai curajos mai competent și mai capabil decât dvs. În loc de asta, domnul Iohannis inventează dezbateri pe la Timișoara, la Universitatea de Vest în condițiile în care tot oamenii de la tv ar fi fost acolo”, a spus Gușă miercuri.

7 comentarii la “Cozmin Gușă dezvăluie care ar fi greșeala fatală făcută de Iohannis înainte de turul II

  1. De parca Gusa nu e baron media … Baroni sunt in toate partidele care au fost la guvernare, adica la malai, si la PSD si la PDL si la PNL si la UDMR … Daca ar ajunge PPDD si PRM la guvernare, s-ar crea baroni si acolo … Deci, propaganda asta basista ca baronii PSD e o abureala … Ce altceva sunt decat baroni Basescu (mosier de Nana), Udrea multimilionara, Videanu, Berceanu, Livache, Flutur, Falca, Cancescu, Uioreanu, Stavarache, etc., etc. Chiar si Iohannis, cu cele 6 case este un minibaron de Sibiu …

  2. VREAU CA PONTA SA TERMINE CARIERA POLITICA!
    Presedintele trebuie sa iasa din partid si sa nu mai faca politica. Dupa unu ..doua mandate, nu va mai fi o voce importanta in politica. Vezi Iliescu, Constantinescu si in curand Basescu.

    PONTA! ESTI TERMINAT! Pun stampila pe tine!

  3. Am vazut si parerologi suparati—marele , geo polo–e trist si neinteles . Intr-un fel are dreptate–copilul cu multe moase ramane nescaldat .Dar cred ca mult mai grav—a cazut reteaua ( electrica ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *