Skip to content
Politică

Cozmin Gușă dezvăluie ce l-a ”trezit” pe Antonescu și care este impactul electoral al filmulețului prezentat de Băsescu

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a vorbit vineri seară la Realitatea TV despre intervențiile publice din ultima zi a campaniei electorale ale lui Traian Băsescu și Crin Antonescu.

Gușă îi caracterizează pe cei doi ca fiind ”supărații serii” și că Antonescu va ieși duminică forțat la vot, deși evident nu îl place pe Klaus Iohannis.

„Traian Băsescu şi Crin Antonescu sunt cei doi supăraţi ai serii. Pe bună dreptate şi în mod legitim. Aş vrea să remarc din nou slăbiciunea şi lipsa de expertiză a staff-urilor de campanie. Am spus, la începutul campaniei, că disperarea îi face pe candidaţii principali să-şi asigure staff-uri extrem de slabe, care îi vor duce înspre o lipsă de dezbatere şi înspre subiecte minore.

Din păcate aşa s-a întâmplat, iar staff-ul al lui Ponta l-a făcut în ultimele două zile să facă două greşeli, atacarea la persoană sau la familie a lui Traian Băsescu, nu avea ce să caute, nu mai avea legătură cu campania şi 2.,prin acest pseudo-proiect numit USL 2, retrezirea lui Crin Antonescu, care, fiind extrem de supărat de Klaus Iohannis şi dezamăgit de acesta ar fi putut să stea inactiv. Uite că inabilitatea echipei lui Ponta l-a trezit”, a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

În ceea ce priveşte intervenţia fostului lider al PNL Crin Antonescu, la Realitatea TV, consultantul politic apreciază că a dovedit o forţă de convingere extraordinară.

„Treaba mai serioasă e legată de Crin Antonesu. Intervenţia sa a fost una foarte consistentă, legitimă şi corectă. Crin Antonescu a dovedit în această seară că are forţă multă, forţă de convingere. Sigur, el va merge forţat la vot. Evident, nu-l place pe Klaus Iohannis”, a mai spus Cozmin Guşă.

În opinia consultantului politic, reacţia preşedintelui Traian Băsescu din această seară, pe care a catalogat-o ca fiind „extrem de corectă”, arată cum îşi pregăteşte „decontul mandatului”.

„Reacţia preşedintelui Băsescu în seara asta a fost una extrem de corectă când s-a referit la instituţiile statului, la rolul lor în campanie, atunci când a vorbit de atacul personal şi de aceste discuţii nelalocul lor legate de puşcărie, care sunt populisme de campanie.

Deşi filmuleţul postat de şeful statului pe pagina personală de Facebook a reuşit să arate că în spatele vorbelor lui Ponta se ascunde o altă atitudine, va avea, în mod ciudat, un efect pozitiv pentru electoratul lui Ponta”, a mai precizat Gușă la Realtiatea TV.

”Pe de altă parte, are şi un efect pozitiv pentru Băsescu pentru că se poziţionează într-un mod corect pentru perioada post-16 noiembrie, îşi arată consecvenţa cu lupta anti-stânga şi arată că ceea ce a făcut în ultima perioadă e mandatul lui politic şi pentru următoarea perioadă şi pentru dreapta.

O dreaptă care, vedem, apropo de vocile Iohannis şi Antonescu, vocea lui Iohannis total absentă, am înţeles că el el continua să interpreteze melodii pe la Etno TV în seara asta, în loc să ia parte la adevăratul joc politic, ceea ce arată încă o dată slăbiciunea echipei sale de campanie şi lipsa de fler politic al lui Iohannis”, a mai punctat Cozmin Guşă.

3 comentarii la “Cozmin Gușă dezvăluie ce l-a ”trezit” pe Antonescu și care este impactul electoral al filmulețului prezentat de Băsescu

  1. Ei, o fi avut un cosmar, de aceea s-a trezit. Dar cred ca nu-l tine mult, Se duce din nou la nani. Este suficient pentru el s-o stie pe nevasta-sa vicepres la PPE. Doar a facut atatea prostii pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *