Skip to content
Politică

Cozmin Gușă dezvăluie cine va fi vinovatul în cazul în care ACL va rămâne fără candidat

Analistul politic Cozmin Gușă consideră că, în cazul în care liderul PNL va fi declarat incompatibil, iar ACL va ajunge în situația de a nu mai avea candidat la alegerile prezidențiale din 2014, principalul vinovat va fi Vasile Blaga, „un tip de altfel experimentat, precis, urmaș al lui Cozmâncă”, potrivit realitatea.net.

„Această dezbatere a avut loc, şi acei din ACL care ar trebui să fie astăzi responsabilizaţi pentru posibilele probleme şi probabilele probleme pe care le va avea, începând de mâine, candidatul lor, puteau să se gândească. Nu era atât de complicat. Legea incompoatibilităţilor este foarte clară. Stabileşte pentru primari, viceprimari, preşedinţi de consilii judeţene sau vicepreşedinţi de consilii judeţene faptul că nu pot să fie reprezentanţii unităţii teritorial-administrative în societăţi de interes local şi nici nu pot să fie reprezentanţii statului în societăţi de interes public.

" "
" "

Domnul Iohannis, din nefericire pentru dânsul, se cam înscrie acolo. Noi nu am făcut altceva decât să identificăm o posibilă ruletă rusească la care cei din ACL doresc să joace. Numai că ruleta asta rusească nu era una caracteristică unuia dintre conducătorii ACL, Vasile Blaga. Pentru că Vasile Blaga e un tip experimentat, precis, urmaşul lui Cozmâncă”, aexplicat Gușă.

”Tare mi-e teamă că principalul responsabil, dacă se va întâmpla ceva legat de candidatura lui Iohannis, va fi exact Vasile Blaga. Şi atunci se vor reîmpărţi cărţile legat de cine susţine blocul politic PNL, sau dacă vom mai avea blocul PNL dodoloţ, sau nu se vor reîmpărţi taberele în interiorul ACL înspre candidaţii care sunt incurgitabili pentru acel electorat şi care, în ordinea voturilor, ar putea fi Udrea, Tăriceanu, Macovei sau Meleşcanu”, a mai adăugat consultantul politic la Realitatea TV.

Citește și: EXCLUSIV – Iohannis NU va fi declarat incompatibil joi. Vedeti cine sunt judecatorii de care depinde candidatul ACL

1 comentariu la “Cozmin Gușă dezvăluie cine va fi vinovatul în cazul în care ACL va rămâne fără candidat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *