Skip to content
Politică

Cozmin Gușă îl pune la zid pe Iohannis. Ce critici aduce evenimentului de lansare a candidaturii

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, și-a lansat ieri candidatura in fata mai multor zeci de mii de membri ai PNL și PDL.

Analistul politic Cozmin Gușă îl pune la zid pe Klaus Iohannis și pe cei care au gândit lansarea acestuia, precizând că ”discursurile au arătat puținătatea ideilor” și ”o candidatura incertă”.

Astăzi s-a petrecut un lucru uşor trist, după părerea mea. Entuziasmul nu a fost acolo şi, cel care a fost, a fost forţat, nişte discursuri insipide, fără vreo bază doctrinară. Intervenţia lui Vasile Blaga a exprimat opoziţia la Ponta. Discursurile au arătat puţinătatea de idei. Ar fi nevoie de o asmutare, dar ar fi nevoie ca această asmutare să se facă şi după criterii ideologice.

Din nefericire, astăzi la mitingul ACL nu am văzut aşa ceva. Pe Iohannis trebuie să îl respectăm că şi-a asumat un demers curajos pentru o candidatură care este incertă. Noi avem un candidat care are o candidatură incertă. Pe mine mă mâhneşte lipsa de conţinut. În oglindă, în Poiana Braşov, s-a pus problema unor moşteniri securisto-comuniste pe care le perpetuează baronimea din vocea lui Băsescu şi cea a Elenei Udrea.

S-a pus problema esenţei unui program de dreapta folosind simbolul PNŢCD. Chiar dacă ceea ce s-a întâmplat la Braşov nu poate să aibă magnitudinea organizării PDL plus PNL, a fost mult mai important decât ce s-a întâmplat astăzi în faţa guvernului. Am văzut foarte puţină consistenţă, foarte puţină inspiraţie, oameni care de-abia ştiu să scrie şi-au dorit să ţină discurs în faţa mulţimii. Adică o mare tristeţe„, a spus Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

2 comentarii la “Cozmin Gușă îl pune la zid pe Iohannis. Ce critici aduce evenimentului de lansare a candidaturii

  1. Cei care 25 de ani au tinut sub control total masele, simt ca le scapa din mana. Interesele externe sunt atat de mari pe Romania(!!!!), incat s-ar putea sa avem surprize mari si groaznice……….Ticalosia va atinge cote nemaivazute!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *