Skip to content
Politică

Cozmin Gușă, patronul Realitatea, dezvăluiri din culisele dezbaterilor TV dintre Ponta- Iohannis

Cozmin Gușă, consultant politic și patron al Realității TV,  a lansat un atac extrem de dur la adresa staffului de campanie al PNL și mai ales cu privire la adresa purtătorului de cuvânt al PNL, deputatul Alina Gorghiu, după ce aceasta a insinut public că Victor Ponta și-ar fi ”aranjat” moderatorii inclusiv la Realitatea Tv.

Totodată, Gușă a explicat că Victor Ponta este prezidențiabilul care deja acceptase confruntarea electorală, în timp ce Iohannis nu a răspuns la invitația adresată de Realitatea TV.

„Punctul de vedere al reprezentantului staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis este total amatoristic şi defectuos. Am comentat în campanie de cât de slabe au fost prezentările candidaţilor şi, în lipsa unor confruntări, nu s-a văzut mare lucru în afară de două, trei detalii. Acum ne dăm seama ca staff-urile sunt atât de slabe, într-un fel pe măsura unor candidaţi. Mă uitam la Gorghiu, despre care nu am auzit să fi făcut consultanţă de campanie, (…) însă mai mare deserviciu ca cel pe care i l-a făcut şefului său, domnul Iohannis, în această discuţie total defectuoasă despre cum trebuie să fie organizate discuţiile electorale nu văd.

Să mă explic: nici candidatul Iohannis, nici candidatul Ponta nu pot să emită pretenţii asupra televiziunilor private, atâta timp cât ei nu plătesc pentru această prestaţie pe care noi o mediatizăm. Televiziunile private se finanţează şi fac un lucru în interes cetăţenesc: informează cetăţenii despre dânşii. În acest fel, candidaţii şi politicienii din România devin mari sau mici, deştepţi sau proşti, curajoşi sau fricoşi. Pe banii pe care o entitate privată cum e Realitatea TV îi investeşte„, a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Potrivit consultantului politic, Realitatea TV a transmis invitaţii la dezbatere atât candidatului PSD, Victor Ponta, cât şi candidatului ACL, Klaus Iohannis, însă a primit răspuns doar din partea prezidențiabilului PSD.

„Dânşii ar dori ca, pe baza acestei audienţe pe care noi am construit-o cu greu, cu eforturi financiare, să beneficieze pe gratis şi în condiţiile domniilor lor de mediatizare. Nu se poate! Şi tocmai de aceea Realitatea TV a formalizat o invitaţie atât către candidatul Iohannis, cât şi către candidatul Ponta care este pe marţi, 11 noiembrie, exact aşa cum apare în programul lui Ponta ca o propunere iniţială.

(…) Nu vreau să o acuz pe Gorghiu că minte, că nu fac o polemică cu ea, însă acea propunere formalizată a primit răspuns din partea lui Ponta că da, acceptă, cu moderatorii şi cu condiţiile Realitatea TV, şi nu a primit niciun răspuns de la candidatul Iohannis şi staff-ul său. Insinuările neruşinate pe care le face această domnişoară, apropo de faptul că Ponta şi-ar impune inclusiv la Realitatea moderatorul şi formatul, o declasează pe doamna Gorghiu şi arată cât de neprofesionist este staff-ul de campanie al lui Iohannis„, a adăugat Guşă.

Totodată, Cozmin Guşă a subliniat faptul că Realitatea TV nu a negociat moderatorii dezbaterii.

„Cu Realitatea TV nu se negociază nici moderatorii şi se poate negocia un anumit număr de teme între cele două staff-uri. Noi vom da o listă cu cca 10 teme de interes naţional pentru cetăţeni şi din acele teme probabil că se vor alege 5-6 pe care le doresc dânşii şi pe care pot negocia cele două staff-uri, dar nu mai mult.

Pentru ca să fie mai mult, ar trebui să fie o reţetă comercială între Realitatea TV şi ACL sau PSD prin care dânşii să plătească pentru ca să fie văzuţi de telespectatorii Realitatea TV.Ori acest lucru noi nu vrem. Noi plătim în fiecare lună ca să ne informăm telespectatorii, şi nu ca să dăm apă la moară unor politicieni care vor să câştige puterea ca să-şi îmbogăţească baronii. De aici această stare de iritare pe care o am pentru că Realitatea TV se consideră jigită de atitudinea lui Gorghiu şi a staff-ului lui Iohannis care de atâta timp nu răspunde unei invitaţii din partea unei televiziuni dovedite echidistantă”, a completat Guşă.

„Nu acceptăm asemenea fugi de dezbatere pe spatele credibilităţii noastre. Este dezamăgitior pentru mine comportamentul staff-ului lui Iohannis. Aştept scuzele din partea staff-ului pentru insinuarea neruşinată făcută de Gorghiu legat de Realitatea TV şi faptul că într-un fel sau altul s-ar impune un format şi nişte moderatori la dorinţa lui Ponta”, a conchis Cozmin Gușă.

1 comentariu la “Cozmin Gușă, patronul Realitatea, dezvăluiri din culisele dezbaterilor TV dintre Ponta- Iohannis

 1. PONTA ESTE UN TRADATOR!
  Nu duce idealurile romanilor spre inalte culmi ale progresului si civilizatiei comuniste.A votat cu dreapta. Ia masuri de dreapta- reducerea CAS, neimpozitarea venitului reinvestit, reducerea TVA, etc. Este un comunist cu fata liberala. TRADARE!

  NU MAI VREAU GUVERNARE „ROSIE”!
  VREAU DEMISIA LUI PONTA SI SA IASA DE LA GUVERNARE!
  Ca presedinte va trebui sa-si dea demisia si sa lase guvernul liberalilor. Daca nu castiga alegerile va ramane premier!

  VREAU CA PONTA SA TERMINE CARIERA POLITICA!
  Presedintele trebuie sa iasa din partid si sa nu mai faca politica. Dupa unu ..doua mandate, nu va mai fi o voce importanta in politica. Vezi Iliescu, Constantinescu si in curand Basescu.

  PONTA! ESTI TERMINAT! Pun stampila pe tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *