Skip to content
Politică

Cozmin Gușă, război deschis cu Sebastian Ghiță. Deputatul PSD dezvăluie legătura pe care un lider PDL o are cu firma care numără voturile la prezidențiale

După acuzațiile lansate de realizatorul TV, Rareș Bogdan, și consultantul politic, Cozmin Gușă, conform cărora Sebastian Ghiță, se află în spatele firmei care numără voturile la prezidențiale și că s-ar pregăti o fraudă masivă la acest scrutin electoral, cei doi au primit rapid replica din partea deputatului PSD.

„Nu mai contează ce votați dvs. Sunt 2 societăți controlate de Ghită. Este o întreagă lucratură, mascarada care s-a pus la punct cu ajutorul unor oameni din serviciile secrete. Din acest moment Ghiță încearcă fraudarea alegerilor. Numărătoare voturilor se face cu un soft ce aparține lui Sebastian Ghiță si celălalt de către o societatea controlată de o doamna aflată în pușcărie. Nu a fost licitație. Este o plângere penală făcută de ACL”, a acuzat Rareș Bogdan.

Declaratiile lui Rareș Bogdan se bazează pe o sesizare făcuta de ACL, în numele lui Klaus Iohannis, la BEC în care acuză faptul că asocierea firmelor SIVECO – ASSECO SEE ar fi controlată de deputatul PSD Sebastian Ghiță.

Și consultantul politic Cozmin Gușă a declarat în direct la Realitatea TV că voturile pentru alegerile prezidențiale sunt numărate de o firmă controlată de un apropiat al unui candidat la prezidențiale. Voturile vor fi numărate şi controlate de firmele ASSECO SEE şi SIVECO România. Sebastian Ghiță stă în spatele firmei Asseco See.

„Nu este o noutate ca Sebastian Ghita este implicat in procesul de numarare a voturilor, s-a mai intamplat si in trecut.

Ghita isi continua aceasta epoee legata de alegerile din Romania, o monitorizare indoielnica a voturilor. Avem in acest moment voturile numarate de o firma controlata de o doamna care se afla in arest preventiv, Siveco este un partener. Nu mai avem garantia ca alegerile vor fi controlate si numarate conform unui principiu democratic si unei corectiuni” a declarat Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Sebastian Ghiță, deputat PSD, a negat orice legătură cu asocierea SIVECO – ASSECO SEE, afirmând că aceasta din urmă este cea mai mare firma poloneză de software. De asemenea, Ghiță dezvăluie că fratele lui Tinel Gheorghe, lider al deputaților PDL, a fost director al acestei firme de software din Polonia.

„Acuzațiile dumneavoastă și temerile nu au un suport real și această veșnică întrebare va dispărea. Nu am nicio legătură cu ASSECO SEE. Niciun om pe care îl cunosc nu are legătură cu această firmă. ASSECO SEE este cea mai are firmă poloneză de soft, o firma mai mare decât toate firmele românești de software. În al doilea rând vreau să vă spun că până în urmă cu ceva timp director la această firma era fratele lui Tinel Petre, deputat PDL. 

Nu știu dacă mai e acolo,dar firma aceasta a fost departe de orice suspiciune de aranjament, corupție. În ceeea ce o privește pe doamna Socol, o admir. Cred că firma SIVECO va reuși să reziste pe piață și că doamna Socol va găsi resurse să treacă peste această încercare grea”, a declarat Sebastian Ghiță la Realitatea TV, infirmând categoric acuzele aduse de Rareș Bogdan.

Portalul de știri Hotnews menționează faptul că firma ASSECO SSE a realizat softul de numărare a voturilor și la alegerile europarlamentare, rezultatele fiind confirmate de numărătoarea paralelă a partidelor.

1 comentariu la “Cozmin Gușă, război deschis cu Sebastian Ghiță. Deputatul PSD dezvăluie legătura pe care un lider PDL o are cu firma care numără voturile la prezidențiale

  1. Cum–marele–GEO POLO—barbugiul sef—cel care stie tot ce misca—raul–ramul—nu stie de fratele lui TINEL PETRE—-STIE MA ! Daca e ordin—SE EXECUTA .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *