Skip to content
Dolj Știri locale

Craiova: Bărbat de 71 de ani, arestat preventiv după ce a agresat sexual o fată de cinci ani

news.ro

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat sexual o fată de cinci ani, fapta având loc într-un parc.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au reţinut, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru 24 de ore, un bărbat de 71 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

În seara zilei de 31 iulie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în părculeţul din zona Esplanadă, din Craiova ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 5 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde, pe o bancă au identificat un bărbat de 71 de ani, din Craiova”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

Poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului de unde au ridicat mai multe bunuri. El a fost dus apoi la audieri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, la data de 28 şi 31 iulie, în timp ce se afla în zona Esplanada ( strada Arh. Duiliu Marcu) din Craiova, ar fi exercitat acte specifice infracţiunii de agresiune sexualăl asupra unei minore de 5 ani, care era la joacă în zona  respectivă”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *