Skip to content
Societate

Craiova intră de luni în carantină. Cei fără certificat verde nu mai au voie să circule după ora 20.00

În Craiova, rata de incidență a ajuns duminică la 7,78 la mia de locuitori astfel încât restricțiile vor fi înăsprite, începând de luni.

Astfel, craiovenii fără certificat verde nu vor avea voie sa mai iasă din case după ora 20:00.

În schimb persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală pot circula fără restricții în orice interval orar, fără a avea nevoie de declarația pe proprie răspundere, adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu.

Pentru persoanele nevaccinate, acestea pot circula în intervalul orar 20.00 – 5.00, cu anumite excepții care trebuie menționat în declarația pe proprie răspundere. Magazinele rămân deschise între orele 5.00 – 22.00.

Competiții sportive în spații închise sau deschise sunt permise doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală, doar între orele 5.00 – 24.00, până la 50 % din capacitatea maximă a spațiului, cu distanță de minimum 1 metru între persoane și cu măști de protecție. La restaurante, cafenele, săli de fitness, piscine, nunți, botezuri, spectacole și teatru pot merge doar persoanele vaccinate sau cele trecute prin boală, până la ora 24.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *