Skip to content
Dolj Știri locale

Craiova: Wi-Fi gratuit în Centrul Vechi

Facebook

Persoanele care trec prin Centrul Vechi al Băniei beneficiază, de săptămâna trecută, de acces gratuit la internet, potrivit craiovaforum.ro.

Locuitorii orașului, dar și persoanele care sunt în tranzit, se pot conecta la internet gratuit și fără parolă în zona Centrului istoric al municipiului Craiova. Tot ce trebuie să facă aceștia este să identifice rețeaua ”WiFi4EU”, după care să apese butonul ”Conectează-mă”.

„Municipiul Craiova a încheiat cu Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA), acționând în temeiul delegării din partea Comisiei Europene, ACORDUL DE GRANT prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei nr. INEA/CEF/WiFi4EU/2-2019/225009-040202, pentru implementarea locală a acțiunii “WiFi4EU Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale””, se arată într-un comunicat remis de Primăria Craiova.

Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spațiile publice și este o schemă de sprijin prin intermediul căreia municipalitatea a fost selectată pentru a obține un cupon valoric de 15.000 euro pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice interioare sau exterioare de pe teritoriul municipiului Craiova unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *