Skip to content
Sport

Cresc emoțiile pentru reprezentanții României la Eurovision

pylad.se

Cresc emoțiile pentru reprezentanții României la Eurovision, Ilinca și Alex Florea.

Astfel, cei doi cântăreți împreună cu echipa lor au plecat luni către Kiev, acolo unde va avea loc marea finală a concursului.

Din echipă face parte și Iuliana Marciuc, șefa delegației pentru cea de-a 62-a ediție a concursului muzical sau Mihai Alexandru  și Alexa Niculae, compozitorul și textiera piesei “Yodel it”, care a impresionat publicul român cu melodicitatea sa.

Înainte să părăsească țara, Alex Florea a dezvăluit că a ajuns la aceste performanțe și mulțumită studiilor teatrale pe care le-a făcut la Universitatea Ovidius. Acesta mărturisește că l-a ajutat foarte mult pe partea de dezvoltare personală, să fie mai sigur pe el pe scenă și să-și ascundă emoțiile.

“Faptul că am studiat Actorie la Universitatea Ovidius m-a ajutat foarte mult să ajung şi aici, a contat foarte mult pentru dezvoltarea mea personală şi artistică. Nu m-am înscris la Facultatea de Arte pentru a fi actor, ci pentru dezvoltarea mea personală şi pentru scenă: acum văd altfel spaţiul, poziţionarea în scenă, am scăpat de inhibiţii, de emoţiile de pe scenă. Oricum, m-am îndrăgostit şi mai mult de teatru datorită anilor de studenţie“, a explicat Alex, potrivit Libertatea.

Ilinca Băcilă a spus că și ea și-ar dori să studieze actoria, însă momentan nu este foarte hotărâtă în ceea ce privește facultatea pe care o va alege. Solista a mai spus că își dorește ca piesa pe care o cântă să aibe niște figuri de dans memorabile.

“Să avem o mişcare care să fie amprenta piesei, cum este la «Gangnam Style» sau la «Waka Waka». Iniţial, trebuia să merg să reprezint Elveţia, cu trupa Time Belle, cu piesa asta. Am rămas, însă, să cânt cu Alex, iar Time Belle vor fi la Eurovision cu o altă solistă româncă“, a spus Ilinca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *