Skip to content
Politică

Creţu şi Tudose, în grupul social-democraţilor europeni. Ponta: Cioloş nu i-a primit în Renew Europe din gelozie

Europarlamentarii Corina Creţu şi Mihai Tudose au intrat în grupul social-democraţilor din Parlamentul European, anunţă preşedintele Pro România, Victor Ponta, pe pagina sa de facebook.

Ponta spune că Dacian Cioloş nu i-a primit pe cei doi în grupul Renew Europe din simplă gelozie personală.

”Totul este bine cand se termina cu bine / Corina Cretu si Mihai Tudose sunt adevarati social – democrati si locul lor natural era in Grupul Social Democrat din Parlamentul European – mai ales ca au fost acceptati fara sa fie obligati sa intre in Delegatia PSD ! Totul in regula , totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!

Ps – chiar si cei mai talibani antipesedisti nu pot sa ne reproseze nimic dupa ce am avut parte de un pic de “circ dambovitean” la Grupul “Renew Europe” tocmai din partea unor romani / opozitia vehementa a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lectie importanta despre dialog, valori europene si capacitatea de a construi parteneriate oneste si in interesul Romaniei / de fapt totul a fost o simpla gelozie personala – Dacian Ciolos nu suporta ideea ca in acelasi grup cu el sa fie si un Comisar European considerat mai eficient si care chiar a lucrat pentru Romania ( nu pentru Franta) – oamenii mici au orgolii mari!”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *