Crima din Craiova: Mama lui Melis a fost la un pas de a se sinucide aproape de locul unde i-a fost omorâtă fiica

Poliţie / Facebook
Sursa foto: Poliţia Română

Tatăl lui Melis, fata de 14 ani ucisă de un elev de la Liceul Militar din Craiova, a fost cel care a sunat la 112 și a dat alarma. Mai multe echipaje au plecat în căutarea femeii. Mama lui Melis îi lăsase soțului mai multe mesaje prin care îi cerea să aibă grijă de fiica cea mare, notează adevarul.ro.

La o zi după ce și-a înmormântat fiica, Ana Maria Lungu a fost la un pas de a face un gest cumplit. Femeia se pare că i-a lăsat soțului mai multe mesaje pe telefonul mobil prin care îi cerea să aibă grijă în viitor de fiica lor cea mare. Bărbatul și-a dat seama imediat că este ceva în neregulă, iar în momentul în care a văzut că nici nu-i mai răspunde la telefon s-a gândit la ce era mai rău. Imediat  a sunat la 112.

Mai multe echipaje de poliție au plecat în căutarea Anei Maria Lungu. Femeia a fost găsită în apropierea locului unde Melis a fost ucisă în urmă cu cinci zile. Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor.

Din fericire, mama fetei nu apucase să facă gestul necugetat. Era doar extrem de agitată și cerea în permanență să fie lăsată în pace. Soțul, ajuns și el la fața locului, a reușit să o liniștească.

Ucisă de un adolescent în Grădina Botanică

Melis a fost ucisă de un adolescent în vârstă de 17 ani în timp ce se plimba prin Grădina Botanică. Băiatul este în continuare internat la Spitalul de Urgență din Craiova, în stare critică. A avut, însă, puterea să spună ce s-a întâmplat în momentul în care a fost detubat. Emi, prietenul ei, a spus că stătea pe bancă, se uita pe telefon, iar acela a fost momentul în care a fost atacat pe la spate.

După ce i-a înjunghiat de zeci de ori pe cei doi tineri, agresorul a fugit din Grădina Botanică, dar a fost prins foarte repede de polițiștii ajunși la fața locului.

Agresorul a fost arestat pentru omor și tentativă de omor. Până în acest moment, anchetatorii nu au putut stabili care a fost motivul atacului sângeros din Grădina Botanică.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL